Zmieniłem koła i do głowy mi nie przyszło sprawdzić. Trzeba jutro obejrzeć.
Wyświetlanie OPS na Columbusie
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Wyświetlanie OPS na Columbusie
Mam takie pytanie: czy można zmienić wizualizację samochodu wyświetlaniego podczas wstecznego na Columbusie?
Mój jest tylko symboliczny, a na forum jest kilka zdjęć gdzie wygląda "jak żywy".
-
krzg, to zmień kolor i będziesz miał inny
w wątku o jego aucie kolegi gieu masz podane jak zmienić kolorystykę RNSaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
krzg, a mógłbyś wstawić zdjęcie swojego Columbusa z wyświetlonym samochodem??
Bo do tej pory nie widziałem innej wizualizacji niż takiej jak jest u mnie, gdzie auto wygląda jak "żywe".
OPS na Columbusie
Komentarz
-
np u mnie widać o tylko kawałek tyłu auta, może to kwestia posiadania przednich czujników parkowania. Wydaje mi się że kto nie ma tych czujników z przodu to jest pokazany tylko tył auta, a kto ma czujniki z przodu i tyłu ten własnie ma tak jak u kolegi bohena. No chyba że sie mylę to chętnie bym u siebie zmienił na taki samochodzik
Komentarz
-
-
-
krzg, co mianowicie? :szeroki_usmiech
jak masz tylko parktronik tył, to będziesz miał tylko tył na Columbusie->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
krzg, nie ma takiej opcjiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
Komentarz